13.10.2015



Mitäs muita tuotteita meiltä löytyy - Defining Gel




Kiinteyttävä vartalokääre, bodywrap on tietenkin yhtiön lippulaivatuote, mutta meiltä löytyy myös muita aivan yhtä mahtavia tuotteita! Tässä yksi niistä, Defining Gel.



Bodywrappien BFF (Best Friend Forever) on Defining Gel. Geeli sisältää samoja aineita kuin wräpitkin, mutta laimeammalla pitoisuudella. Eli tätä geeliä voidaan laittaa vaikka kaksi kertaa päivässä tehostamaan wräppien vaikutusta! Yksistäänkin geelilläkin saadaan tuloksia aikaan. Geeli sopii hyvin kaulalle, decolteelle, rintamukselle, alleille, reisille yms yms... Geeli onkin kuin nestemäistä kultaa, siihen voisi vaikka sukeltaa päivittäin :)




Vaikka geeli onkin aluksi valmistettu tehostamaan wräppäilyn tuloksia, on geelillä havaittu olevan muitakin hyviä vaikutuksia. Geeli auttaa esim. suonikohjuihin! Itse sivelen geeliä iltaisin sääriini, ja omat suonikohjuvaivani ovat helpottuneet. Eihän ne tietenkään mihinkään ole kadonneet, mutta kipu on helpottunut eivätkä suonikohupaukurat ole enää niin pinnassa! 



Defining Geelissä on ihoa rauhoittavia ainesosia, joten geeli sopii hyvin auringossa palaneelle iholle. Kirvely ja pistely rauhoittuu sekä ihon sävyerot paranevat. Myös esim. hyttysten pistojen kutina rauhoittuu!




Defining Gel hoitaa myös kuivia jalkoja, kantapäitä ja kyynärpäitä sekä siloittaa esim. käsien ihoa! 






Geeli auttaa myös mm. tasoittamaan arpia sekä häivyttämään ihon sävyeroja. 





Defining Geelistä useat ovat saaneet helpotusta myös ekseeman hoidossa.






Defining Geelin kerrotaan myös päivittävän vanhoja tatuointeja! Itselläni on vielä kokeilu asiasta kesken :)




Kuten jo alussa kerroin, Defining Gel on kuin nestemäistä kultaa! Sopii moneen paikkaan ja "vaivaan". Ja putkilo on todella riittoisa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti